Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στην τηλεόραση, το αιφνίδιο τέλος ενός γάμου που λάτρεψαν τα μέσα και τα λάθη του παρελθόντος. Στην συνέντευξη που παραχώρησε δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για την πρώην γυναίκα του Τζένη Μπαλατσινού αλλά και το πολυσυζητημένο διαζύγιο τους! Οι αποκαλύψεις του μας άφησαν άφωνους…

Ποιος από τους δυο σας ήθελε περισσότερο να είστε μαζί τηλεοπτικά; 

«Η Τζένη. Συμφώνησα όμως ότι ήταν η καλύτερη επιλογή όταν είδα άλλες πέντε με έξι περιπτώσεις. Όπως σωστά μου είχε προβλέψει ο Πέτρος Μπούτος, σε τρεις μήνες η Τζένη πέταγε και δεν θα μπορούσα να είχα καλυτερη δίπλα μου, αρκεί να μην ήταν γυναίκα μου!»

Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Ξανά μαζί μετά από καιρό!

Ήταν σωστή απόφαση να φύγεις από το Πρωινό; 

«Όχι. Έπρεπε να το συνεχίσω χωρίς την Τζένη. Η απόφαση που πήρα να το κάνουμε μαζί ήταν πιο καλή για εκείνη, εγώ είχα ζοριστεί. Από τη στιγμή όμως που ανακοινώσαμε τον χωρισμό μας, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί τηλεοπτικά, θα γινόμασταν ριάλιτι. Να έχεις χωρίσει, να ακους τα εξ αμάξης, να σε κυνηγάνε οι παπαράτσι για να δουν αν έχεις άλλον/άλλη και εσύ να κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα , να σε φτύνουν και να κοιτάς αν βρέχει.», δήλωσε στο οκ.

Εμένα μου άρεσες στο Πρωινό, εσύ όμως δεν ήσουν καλά ψυχολογικά.

«Ήμουν ήδη χωρισμένος με την Τζένη πριν αρχίσει το Πρωινό.»

Αυτό ήταν κάτι που ο κόσμος δεν ήξερε.

«Δεν μπορούσε να μου βγει ο χαβαλές, η πλάκα, η ελαφρότητα, αν και τα νουμερα ήταν πολύ καλά.»

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Σπάει την σιωπή του και μιλάει για το διαζύγιο Μενεγάκη & Λάτσιου – «Δεν υπολόγισε τίποτα…»

loading...