Ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε καθημερινές σειρές τα τελευταία χρόνια και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον ρόλο του στα «Δίδυμα Φεγγάρια» σήμερα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει όταν ήταν ερωτευμένος.

Ο λόγος για τον Νικόλα Μπράβο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή! Δείτε τι δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ:

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ο έρωτας ήταν ο πρωταγωνιστής της ζωής μου. Ήταν αυτό που μου έδινε έμπνευση, η χαρά της ζωής. Τώρα προτεραιότητα μου είναι η δουλειά μου και η προσωπική μου εξέλιξη. Δε μου λείπει το να είμαι ερωτευμένος. Επειδή έζησα πολύ έντονα τον έρωτα και έχω ζυμωθεί μέσα από τις σχέσεις μου, νιώθω πλήρης. Δεν έχω απωθημένα.  Βέβαια, στο μέλλον πιστεύω πως έχουν να συμβούν πράγματα που ξεπερνάνε κάθε φαντασία».

Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει όταν ήταν ερωτευμένος, ήταν μια … απόπειρα αυτοκτονίας! «Έχω πέσει αρκετά χαμηλά για μια γυναίκα. (Γελάει) έχω ζήσει και εντάσεις και τσακωμούς και κλάματα και απειλές. Ζούσα αρκετά δραματικά τις σχέσεις μου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ δεν πίνω και δεν καπνίζω, βρέθηκα να πίνω βότκα και να καπνίζω μέχρι τα ξημερώματα, να είμαι μόνος στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα στον όγδοο όροφο, να στέκομαι στο παράθυρο, με το ένα πόδι απέξω και το άλλο από μέσα, να κοιτάω την Ακρόπολη και να σκέφτομαι: “Μέσα… έξω… Μ΄αγαπάει…. Δε μ’ αγαπάει”. Μεταξύ μας δεν θα έπεφτα. (Γελάει) Είμαι εθισμένος στη ζωή. Αλλά τι να κάνουμε που είμαι και πολύ δραματικός τύπος!», ανέφερε.

Τέλος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια εκμυστηρεύτηκε πως έχει χτυπήσει γυναίκα: «Ναι, έχω ρίξει σφαλιάρα και το έχω μετανιώσει», ενώ συμπληρώνει πως τον έχει χτυπήσει γυναίκα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μία από τις μεγαλύτερες και διασημότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Τραγική ειρωνεία: Τι αποκάλυψε η Ντορέττα για την ημέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης!

«Είμαι άθεη. Δεν βάφτισα το παιδί μου…- Σοκάρει αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός- Η δήλωση της για τον σατανισμό που μας άφησε άφωνους

loading...