Που έδωσαν το «παρών» μαμά και κόρη;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος της στοίχισε πάρα πολύ. Η παρουσιάστρια φροντίζει να περνά αρκετές ώρες μαζί της, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και να κάνουν μαζί πράγματα, όπως ένα γεύμα ή μια βόλτα.

Αυτές τις μέρες, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» βρίσκεται στην Αθήνα καθώς προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στον Alpha. Ωστόσο, στο ταξίδι της αυτό δεν είναι μόνο. Η μητέρα της την συνόδεψε στην πρωτεύουσα, προκειμένου να την βοηθήσει σε ότι χρειαστεί και να περάσουν μερικές μέρες οι δυο τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, μητέρα και κόρη πραγματοποίησαν έξοδο στη νυχτερινή Αθήνα και βρέθηκαν στο bar-restaurant «CASH», στο Κεφαλάρι, όπου δείπνησαν και απόλαυσαν η μια τη συντροφιά της άλλης.

Όπως θα διαπιστώσετε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει ανανεωθεί πλήρως μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχει γεμίσει τις μπαταρίες της, ενώ η ομοιότητα που έχει με την μητέρα της είναι συγκλονιστική.

IMG 7060

IMG 7057

IMG 7055

faysbook.gr

loading...