Η Κωνσταντίνα Κορομηλά απαντάει πιο έξαλλη από ποτέ για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

Το νεαρό μοντέλο και ο τραγουδιστής, φέρεται να ήταν ζευγάρι μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Μουστάκα, που σύμφωνα με την «Espresso», προσπάθησαν να το κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εστεμμένη διαψεύδει περίτρανα το δημοσίευμα ενώ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook βάλλεται κατά όλων όσων αναφέρθηκαν στο «ειδύλλιο» με τον τραγουδιστή.

«Aν οι ανυπόστατες ειδήσεις, οι συκοφαντίες και τα ψέματα ονομάζονται δημοσιογραφία, τότε μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά όταν σπούδασα πάνω στο αντικείμενο. Δεν ξέρω ποιος έχει όφελος με το να γράφει για την ζωή μου ενώ βρίσκομαι σε πλήρη άγνοια, αλλά, ειλικρινά, μόνο να γελάσω με έκανε. Το να πηγαίνεις σε ένα κέντρο διασκέδασης με την παρέα σου και να θαμάζεις τους τραγουδιστές που είναι εκεί μεταφράζεται σε φλερτ; Δεν νομίζω!», έγραψε αρχικά το μοντέλο, ενώ λίγη ώρα αργότερα το απόγευμα της Πέμπτης επανήλθε με ένα ακόμα καυστικό status.

«Συνεχίστε! Με κάνετε να γελάω πιο πολύ. Παραιτείστε τη δημοσιογραφία και ασχοληθείτε με τη σκηνοθεσία ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Τα φιλιά μου…».

govastileto.gr

loading...