Ο Τόμας  Πρωτόπαππας ήταν ένα αγαπητό παιδί στο χώρο και όλοι έχουν να λένε ακόμα και μετά τον τραγικό θάνατο του, τα καλύτερα. Ο Μάνος Ιωάννου είναι ένας από αυτούς…Διαβάστε τι λέει:

«Όταν είδα τον Τόμας στην εντατική λύγισα… Ευχόμουν να ήμουν εγώ στη θέση του» δηλώνει φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου Τόμας Πρωτόπαπα.
-Στους Βασιλιάδες έπαιζες με τον Τόμας Πρωτόπαππα, με τον οποίο ήσασταν και φίλοι.

Δείτε ακόμη: Ο θάνατος του ροκ σταρ David Bowie και η κρυφή μάχη με τον καρκίνο

Σου λείπει;

«Εννοείται ότι μου λείπει και έχω κρατήσει ακόμα στο κινητό μου μηνύματα που μου είχε στείλει. Με τον Τόμας, ήταν από ης ελάχιστες φορές που θυμάμαι τον εαυτό μου να κλαίει, γιατί είμαι ένα5 άνθρωποί που δεν του αρέσει να εκδηλώνει με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματα του. Αλλά όταν πήγα μετά το θέατρο και τον είδα στην εντατική ομολογώ ότι λύγισα και πολλές φορεί ευχόμουν να ήμουν εγώ στη θέση του, γιατί δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπου που αγαπώ να υποφέρουν» ανέφερε στο ΟΚ ο Μάνος Ιωάννου.

Τι έκανες όταν έμαθες ότι είχε ένα σο-βαρό ατύχημα;

«Επειδή, όταν είχε διαρρεύσει η είδηση, έλεγαν στα Μέσα ότι χτύπησε ένας ηθοποιός από τους Βασιλιάδες χωρίς να αναφέρουν το όνομα του, κάποιοι νόμιζαν ότι ήμουν εγώ, γιατί είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο. Έμαθα λοιπόν για το τρακάρισμα όταν με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου για να δει αν είμαι καλά. Είχε προηγηθεί ένα άλλο τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο που με είχε πάρει να με ρωτήσει αν είχαμε βγει το προηγούμενο βράδυ και αν δυσκολευόταν να ξυπνήσει, γιατί τον περίμεναν για γύρισμα και δεν είχε φανεί. Όταν συνέδεσα τις δύο πληροφορίες κατάλαβα τι είχε συμβεί»
Δείτε ακόμη:

«Δεν είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κρυφό»: Η επανασύνδεση του Μάνου Ιωάννου με την Ναταλία Γερμανού

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ