Μια εβδομάδα μετά την δήλωσή που προκάλεσε σάλο, ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί σε συνέντευξή του πώς τι, γιατί και πόσο του κόστισε η αποκάλυψη οτι έχει πάει με άντρα!

Πώς αποφάσισες να μιλήσεις ανοιχτά για τη σεξουαλική σου εμπειρία με άντρα;
Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ‘ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλο αυτό τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή.

Μετάνιωσες για τη δήλωση που έκανες;
Να μετανιώσω; Ούτε για μια στιγμή. Ήταν μια βαθιά πολιτική δήλωση. Το είχα πρωτοπεί άλλωστε πριν από δέκα χρόνια σε μια συνέντευξή μου. Δεν νιώθω ότι έκανα κάποια τρομερή εξομολόγηση ή ότι υπήρχε κάποια συγκεκριμένη εσωτερική ανάγκη για να το αποκαλύψω. Μου ‘ρθε και το είπα, απλά τα πράγματα.

Για ποιο λόγο μίλησες δημόσια;
Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που τον εμπιστεύονται πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα και ούτε το παίρνω πίσω. Με πλήρη επίγνωση έκανα αυτή τη δήλωση.

Πιστεύεις ότι η δήλωσή σου θα έχει πολιτικό κόστος;
Στη Στυλίδα ξέρουν ακριβώς ποιος είμαι και τι έχω κάνει γι’ αυτό τον τόπο, δεν περίμεναν να ακούσουν αν ο Γκλέτσος πήγε με άντρα για να με κρίνουν. Βέβαια, ακριβώς λόγω αυτής της δήλωσης μου τέσσερα άτομα αποχώρησαν από το κόμμα μου, την Τελεία, είπε ο Αποστολος Γκλέτσος στο Down Town.

Δείτε ακόμη: «Για έναν άντρα του φτάνει μια τρύπα για να περάσει καλά»!: Ποιός διάσημος είπε αυτή την ατάκα ως απάντηση στον Απόστολο Γκλέτσο;

Δείτε ακόμη: Η συντηρητική κυρία Πατούλη σοκαρίστηκε από τη δήλωση του Γκλέτσου! Δεν θα πιστεύευτε πώς τη σχολίασε…

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού: «Δεν έχει πάει μόνο ο Γκλέτσος με άντρες… Πρώτος εγώ το είχα παραδεχτεί!»

Δείτε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Τρόλλαραν τον Απόστολο Γκλέτσο για τη συνέντευξή του στον Κωστόπουλο με ένα απίστευτο βίντεο!

loading...