Η Άντζελα Δημητρίου μέσα από την συνέντευξη της στο Youweekly.gr, ξεσπάει εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, για δηλώσεις που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: 

-Ποιο ήταν αυτό που ειπώθηκε ή γράφτηκε και σε ενόχλησε περισσότερο μέχρι τώρα;
«Δύο πράγματα. Η Στάη που με παρακαλούσε να πάω στην εκπομπή της και μου φέρθηκε λες και ήμουν το τελευταίο πατσαβούρι που υπήρχε και ο κύριος Λιάγκας.»

Μετά τον Γκλέτσο, έρχεται η Άντζελα Δημητρίου να πετάξει την βόμβα της – Έχει πάει με γυναίκα;
-Τσαντίστηκες μαζί του;
«Φυσικά… Μου είπε ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Καταρχήν εγώ δεν φοράω πουκάμισα, φοράει ο κύριος Λιάγκας. Άκου… Αυτοί όλοι κοιτάζουν να φωνάξουν έναν άνθρωπο για να βγάλουν μια πιπεράτη είδηση ή εκείνη την ώρα τούς παίρνει κάποιος τηλέφωνο -που δεν θέλω να ονομάσω ποιος είναι- και τους συμβουλεύει να πουν αυτή την ατάκα για να με εκνευρίσουν στην τηλεόραση και να αρχίσω να φωνάζω όπως έκανα παλιά. Για να με βλέπει ο κόσμος και να λέει “έλα μωρέ, αυτή είναι τρελή!”.»

-Αν σε καλούσε τώρα θα πήγαινες;
«Στον Λιάγκα; Δεν πρόκειται να ξαναπάω, πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη.»

Την συνέντευξη αυτή, ασφαλώς την σχολίασε η ομάδα του Πρωινού. Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην δημοφιλή τραγουδίστρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή είπε πως την έχω στεναχωρήσει, θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη και ανακαλώ αυτό που είχα πει…Ξέρει ότι την αγαπώ πολύ! Το αποσύρω γιατί την αγαπώ και για να μην παρεξηγηθεί!»

Δείτε το βίντεο με τη συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στο Youweekly.gr:

Δείτε ακόμη: «Έχω κάνει πάνω από 15 εκτρώσεις!» – Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει!

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Κάτιας Ζυγούλη σε δημόσια εμφάνισή της

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Χατζίδου «καρφώνει» συναδελφό της για ναρκωτικά: «Έκανε δίπλα μου στο καμαρίνι και…»

loading...