Από τον Στάθη Πουρουτίδη

Δύσκολα μπορεί να κινηθεί στο χώρο και να μην την παρατηρήσεις. Η Εβελίνα Παπούλια λίγο πριν ανέβει στην σκηνή και μεταμορφωθεί σε άντρα μάς αποκαλύπτει γιατί δεν παθαίνει παροξυσμό με τις φωτογραφίες του αγαπημένου της που κυκλοφορούν στα media. Γιατί δεν αυτό-μαστιγώνεται και εξηγεί στο Youweekly.gr, γιατί δεν την ενόχλησε που κολλητή της έχει φλερτάρει σύντροφό της.
_MG_2766

Η Εβελίνα Παπούλια γυμνή…όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Τρίτο γάμο θα κάνατε;
Δεν έχω να σου δώσω απάντηση σ’ αυτό. Ούτε μου δίνει ασφάλεια ο γάμος ούτε με επιβεβαιώνει. Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχουν το γάμο ως στόχο ζωής.
Δεν ήταν στόχος κανένας από τους δύο γάμους;
Όχι. Στον πρώτο γεννήθηκε η Αφροδίτη και γι’ αυτό τον κάναμε. Στον δεύτερο μού έγινε η πρόταση είπα “αν θέλεις να γίνει θα τον κάνουμε όπως τον ονειρεύομαι”. Έκανα, λοιπόν, έναν γάμο όπως ονειρευόμουν και μετά από έναν μήνα χώρισα. Οπότε τι να σου πω κι εγώ! (γέλια) Ενδεχομένως να μην ήμουν έτοιμη ή ίσως να μην ήταν ο άνθρωπος που παντρεύτηκα…
Σας τρομάζει ο γάμος;
Ναι, πολλές φορές μπορεί και να με τρομάξει. Αν έκανα κάτι ξανά θα ήταν κάτω από πολύ ώριμη σκέψη.
Έχετε πει ότι στη ζωή σας έχετε ερωτευθεί μιάμιση φορά!
Ναι, έχει πλάκα το μιάμιση. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, έχω ενθουσιαστεί αρκετές φορές. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Δεσμεύεσαι χωρίς να σ’ το ζητήσει ο άλλος.
Τώρα είστε ερωτευμένη;
Δεν μπορώ να απαντήσω… (γέλια)

Έχει φλερτάρει κολλητή σας φίλη αγαπημένο σας… Πώς το διαχειριστήκατε;
Δεν με ενόχλησε. Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία το πώς θα το αντιμετωπίσει ο σύντροφός και πώς η φίλη θα συνειδητοποιήσει ότι ήταν μια ατυχής στιγμή!
Και πώς μπορείτε μετά να έχετε μια καλή σχέση με αυτή την κολλητή;
Δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ένας άνθρωπος και τι θέλει να πάρει. Δεν σημαίνει ότι η φίλη μου θα συνέχιζε κάτι. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να αναζητούσε μια επιβεβαίωση. Πιστεύω πως τα πολύ μεγάλα πράγματα -όπως και στους έρωτες συμβαίνουν, τα πολύ μικρά είναι στην σφαίρα του αδιάφορου. (δεν καταλαβαίνω τι λέει ο ποιητής!!!!!!) Δεν μπορώ να θυμώσω με μια φίλη μου για μια άτυχη στιγμή και δεν θα μπω στη διαδικασία να τσακωθώ.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η μητέρα της Εβελίνας Παπούλια! Πόσο μοιάζουν; (PHOTO)

Δείτε ακόμη: Η Εβελίνα Παπούλια μας συστήνει την κόρη της !

Δείτε ακόμη: Δείτε την κούκλα κόρη της Μηλιαρέση σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση με την μαμά της!

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη με τις κόρες της σε πάρτυ μασκέ – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

 

loading...