Η γνώστη τραγουδίστρια Σαλίνα έχει καταφέρει να αποβάλει την απουσία του πατέρα της και να ζει μια ήρεμη ζωή με τη μητέρα της,συνηθίζοντας την ιδέα των προγραμματισμένων συναντήσεων με τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Όμως μια του απόφαση την πλήγωσε, όπως η ίδια λέει, ανεπανόρθωτα.
Δείτε ακόμη:Το διαμέρισμα – παλατάκι της 20χρονης Gigi Hadid που πουλήθηκε έναντι $2,3 εκατ.

«Για τον πατέρα μου και την οικογένειά του, είμαι ένας ξένος άνθρωπος»,  με πικρία η τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά, αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε σαν παιδί μετά τον χωρισμό των γονιών της και αργότερα την απόρριψη από τον ίδιο της τον πατέρα.

«Μεγάλωσα με τη μητέρα μου στην Κύπρο. Οι γονείς μου έμεναν μαζί στο Λονδίνο και χώρισαν όταν εγώ ήμουν τριών ετών. Επειδή ήμουν μικρούλα δεν ένιωσα έντονα την πατρική απώλεια. Ένιωθα την απουσία του, αλλά σαν παιδί τη θεωρούσα κατά κάποιο τρόπο φυσιολογική. Αργότερα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τα άλλα παιδιά που είχαν μαζί και τους δύο τους γονείς, μου έλειπε ουσιαστικά, γιατί τυπικά τον έβλεπα που και που. Τον έβλεπα τις μέρες που είχαν συμφωνήσει με τη μητέρα μου. Ουσιαστικά ήταν απών».

Δείτε ακόμη:Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο φόρεσε το μπικίνι της και μας πήρε τα μυαλά

«Μια μέρα μου ανακοίνωσε ότι η σύντροφός του περίμενε παιδί,θα παντρευτούν και θα μείνουν  μόνιμα στο Λονδίνο. Εκείνη τη στιγμή πληγώθηκα πολύ. Ένιωθα ότι ένα παιδί θα έχει τον δικό μου μπαμπά, τον μπαμπά που εγώ δεν είχα ποτέ. Ζήλεψα. Όμως και τότε και μετέπειτα οι χειρισμοί του ήταν ανώριμοι. Μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω επιεικώς .Ένα ωραίο πρωί, αργότερα, επισκέφθηκε την Αθήνα με τα παιδιά του. Συναντηθήκαμε όλοι μαζί και τότε έκανε κάτι που θα το σκέφτομαι για όλη μου τη ζωή».  

Σύμφωνα με τη τραγουδίστρια, για τον πατέρα της ήταν απλά μια φίλη, έτσι τη σύστησε στη νέα του οικογένεια.

«Όταν με σύστησε εκείνο το πρωινό στα παιδιά του, περίμενα να με συστήσει ως την Ελληνίδα αδερφή τους, αλλά εκείνος είπε ένα ξερό,παιδιά από εδώ η φίλη μας από την Ελλάδα Σαλίνα’». Εκείνη τη στιγμή ήθελα πραγματικά να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Γκρεμίστηκαν όλα γύρω μου. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό, γιατί με πλήγωσε για πολλοστή φορά έτσι, μου απάντησε ότι μέχρι τότε δεν είχε βρει το κουράγιο να εξηγήσει στα παιδιά του, ότι έχει και μια κόρη από προηγούμενο γάμο του. Μέχρι και σήμερα εγώ δεν νιώθω ότι έχω αδέρφια και το χειρότερο; Δεν νιώθω ότι έχω ουσιαστικά πατέρα».

Δείτε ακόμη:Ο αποχαιρετισμός του David Bowie απο την γενέτειρά του

loading...