Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε χθες το βράδυ η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής της αλλά και την ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Μαρτάκη.

«Νομίζω είναι ένας ο δρόμος. Θα πρέπει να λυθούν πρώτα τα θέματα του καναλιού και μετά βλέπουμε. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. Ακόμα και αν οδηγήσει σε κάτι καλό, δεν ξέρεις πώς μπορεί να είναι η κατάσταση. Όσο περνάει ο καιρός είναι πολύ δύσκολο να ξαναβγούμε, αν ξαναβγούμε τώρα γιατί τελειώνει η σεζόν. Υπάρχει η αβεβαιότητα αυτή πολύ καιρό», ανέφερε η παρουσιάστρια και ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρηση του Μαρτάκη από τα «Καλημερούδια» ανέφερε «όταν τα πράγματα δεν γίνονται έτσι όπως έχουν συμφωνηθεί σε μια επαγγελματική σχέση, ο καθένας έχει το δικαίωμα να το διαχειριστεί όπως θέλει. Κι επειδή ακούω διάφορα ότι ο Κώστας έφυγε και μας κρέμασε, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από πριν, έτσι κι αλλιώς».

«Όταν σταματήσαμε δεν μας είπε κανείς ότι τελειώνουμε και τέλος. Υπήρχαν κάποια προβλήματα που δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε. Επειδή το Mega είναι το σπίτι μου επαγγελματικά, δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να βγαίνω και να λέω διάφορα. Γενικότερα, υπήρχαν θέματα, το ξέρουμε όλοι». Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ντορέττα ποζάρει με αποκαλυπτικά μαγιό και καρφώνει τον Μαρτάκη: «Μην κοιτάς που εγώ…»

Αποκάλυψη: Με ποιο κανάλι συζητά η Ντορέττα και ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της

Τα συγκλονιστικά λόγια της Ντορέττας για τον θάνατο του Παντελίδη και η αποκάλυψη για τη σχέση τους

 

loading...