Η απώλεια της τον τσάκισε. Η αδυναμία που είχε σε εκείνη ήταν τεράστια, γι΄αυτό ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλειά της. Εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η μητέρα του Νίκου Μουτσινά Φρόσω έφυγε από την ζωή, ύστερα από τη μάχη της με τον καρκίνο και ο παρουσιαστής παλεύει να κλείσει τις πληγές του. Στη σκέψη και μόνο πως δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ ξανά τη ζεστή αγκαλιά της, εκεί όπου πάντοτε έβρισκε την παρηγοριά και τη δύναμη που είχε ανάγκη, λυγίζει. Στην πρόσφατη μάλιστα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το δύσκολο διάστημα που διανύει και τα συναισθήματα που πολλές φορές νιώθει να τον πνίγουν.

moutsinas mitera

Πότε, αλήθεια, ένιωσες ότι ενηλικιώθηκες;

Τα έχω βάλει με τις μανάδες αυτό τον καιρό, των οποίων όλη η προσπάθεια έγκειται στο να είναι δεμένες με το παιδί τους -είναι πηγή ζωής για όλους η μάνα- και ξαφνικά, όταν πεθαίνουν, σε όποια ηλικία, είναι τόσο βίαιο αυτό το κόψιμο, που ουσιαστικά είναι η κλωτσιά στην ενηλικίωση. Η ψευδαίσθηση ότι μεγαλώνουμε όταν εγκαταλείπουμε την πατρική εστία για σπουδές είναι το απόλυτο ψέμα. Ενηλικιώνεσαι όταν χάνεις τον ρόλο του παιδιού. Όταν πέθαναν οι παππούδες μου, δεν ήμουν πλέον εγγονός κανενός, ήμουν μόνο γιός, και τώρα ξαφνικά δεν είμαι ούτε γιός.

Έχεις, ωστόσο, τον πατέρα σου.

Είναι άλλη η σχέση με τη μητέρα, έχει άλλη δύναμη. Ο πατέρας είναι εκεί, βράχος, αλλά δεν μπορεί να δεθεί όπως δένεται η μητέρα. Νιώθω σαν να τελείωσα με το «καστ» και δεν μπορώ να «παίξω» το γιο. Με τον πατέρα μου πλέον συζητάμε πολύ, είναι πιο έντονη η σχέση μας, αλλά είναι σχέση μεταξύ ενηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Νίκος Μουτσινάς επιτίθεται στην «φίλη» του Μαρία Ηλιάκη: «Ο χαρακτήρας της με ενοχλεί»!

Η σπόντα του Λιάγκα για τον Νίκο Μουτσινά: «Ο Μουτσινάς κάνει εργολαβία στο Πρωινό»

Νικος Μουτσινάς: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τον Αlpha

loading...