Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης για να τοποθετηθεί σε όλα αυτά που ακούγονται μετά τον χαμό του Χάρης Λεμπιδάκης! Είναι γνωστό πως ο δημοσιογράφος, ήταν πολύ καλός φίλος του άτυχου τραγουδιστή και έχει πολύ στενές επαφές με την οικογένεια του!

Άνοιξε ξανά η σελίδα στο facebook του Παντελή Παντελίδη – Η επίσημη ενημέρωση της οικογένειας του!

Η αλήθεια όμως είναι πως αυτή την φορά μας ξάφνιασε, καθώς ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ιδιαίτερα η μητέρα του Αθηνά εχει το…ακαταλόγιστο, μετά τον χαμό του παιδιού της! –Για όσους δεν γνωρίζουν, όταν λέμε πως ένας άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο, σημαίνει πως δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη επειδή ενεργεί παράλογα και εμφανίζει μη «σώας τας φρένας»

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε πως ο Χάρης Λεμπιδάκης δεν εννοούσε κάτι τέτοιο… Ήθελε να πει πως είναι σε απίστευτη θλίψη και σύγχιση η οικογένεια του… απλώς μπερδεύτηκε και χρησιμοποίησε αυτή την λέξη… Για τον λόγο αυτό, και για να αποφύγει κάθε είδους παρεξήγηση, ο παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης, πήρε τον λόγο και είπε πως το λέει με την καλή έννοια…

Δείτε τι είπε ακριβώς στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη για την ημέρα που «έφυγε» ο Παντελίδης: «Τον πήρα τηλέφωνο και…»

Δείτε ακόμη: Τα σπάει ο αδερφός του Παντελίδη και καλεί τον κόσμο να βάλει τέρμα μουσική το Σαββατο 26/3… Διαβάστε τον λόγο!

Δείτε ακόμη: «Αυτά είναι τα αίτια του δυστυχήματος του Παντελίδη!»: Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος φέρνει στο φως την αλήθεια!

loading...