Έτοιμη να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν στο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη είναι η Μίνα Αρναούτη και σύμφωνα με τη μητέρα της Νατάσα «θα τα πει όλα! Και θα πει μόνο την αλήθεια!» αναφέρει η Espresso.

Σύμφωνα με την κ. Νατάσα η Μίνα θέλει να πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, ακόμα και πριν από το Πάσχα, ενώ εκτός από τα ράμματα σε διάφορα σημεία του σώματός της τής έχει στοιχίσει ιδιαίτερα που έχει χάσει τα μακριά μαλλιά της. «Έχει πολλά ράμματα και έπρεπε να κοπούν τα μαλλιά της. Είναι πλέον καρέ και την έχει στενοχωρήσει αυτό».

Ωστόσο η Μίνα έχει μιλήσει στην μητέρα της αναλυτικά για το τί συνέβη στο τροχαίο και για το ποιος οδηγούσε. Φυσικά όμως η κ.Νατάσα δεν θέλει να μιλήσει εκ μέρους της κόρης της, απλώς περιμένει την στιγμή να τα πει η ίδια για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα…Έτσι η ίδια δεν μίλησε για το ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού το μοιραίο βράδυ, ενώ η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη εμμένει στις αρχικές της θέσεις ότι δεν οδηγούσε εκείνος.

Αναμένουμε πολλές εξελίξεις για την υπόθεση… Από ότι  φαίνεται η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη θα λύσει όλα τα ερωτηματικά που μπορεί να υπάρχουν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεά η μάνα της Μίνας Αρναούτη! Bγήκε στις κάμερες σαν σταρ του σινεμά και μίλησε για το δράμα του παιδιού της!!! Βίντεο μόνο εδώ!

«Μου είπε πως ήθελε να φύγει…»: Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σπάει την σιωπή της και μιλάει για όλα!

Οργή για την βεβήλωση και την λεηλασία στον τάφο του Παντελίδη – Η αντίδραση του αδερφού του!

loading...