Η Βάνα Μπάρμπα λέει πάντα την άποψή της.
Η ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια της και όταν έχει άδικο το παραδέχεται. Η κόρη της, Φαίδρα, έχει μπει στην εφηβεία και η Βάνα Μπάμπα προσπαθεί να το διαχειριστεί με διακριτικό τρόπο. «Κάνω συμβουλευτική γονέων με ψυχολόγους που δουλεύουν για το Δήμο, για το κομμάτι της εφηβείας αλλά και πώς αντιμετωπίζεται η δημοσιότητα των γονιών και έχω μάθει να κοντρολάρω την σχέση μας… Και τα «θέλω» της ακούω και δεν θυμώνω, όσο μπορώ!

Δεν πρέπει τα παιδιά να εκτίθενται, είναι λάθος μας» είπε στο You και συνέχισε για την φωτογράφηση που έκανε η Εύη Αδάμ με τις κόρες της: «Την αγαπάω την Εύη αλλά είναι λάθος και δικό μου και εκείνης να εκθέτουμε τα παιδιά μας. Το είπα και στην ίδια. Η δημοσιότητα στα παιδιά μας δημιουργεί κοινωνικό ρατσισμό, ένα bullying, άσε που «ψωνίζονται» κι αυτά. Σ’ το λέω βιωματικά, η Φαίδρα αντιμετώπισε ρατσισμό από συμμαθητές της επειδή είναι κόρη μου».

Δείτε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε στο You την ηλικία της – Πόσο την κάνετε;

Όσο για την επίθεση που δέχτηκε η Εύη Αδάμ, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Αυτά είναι μπούρδες! Να βγαίνουν και να… κουνάνε το δάχτυλο! Να σταματήσουν αυτά που ξέρουν, η Εύη είναι εξαιρετική μητέρα και μεγάλωσε τα παιδιά μόνη της. Να κόψουν τις μαγκιές. Δεν έκανε με δόλο τη φωτογράφιση, όλοι ξέρουμε πώς μεγάλωσε τα δυο κορίτσια της»

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ