Η Νανά Καραγιάννη έχει αφήσει πίσω τα άσχημα και επανέρχεται στους ρυθμούς της. Ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια από τη νευρική ανορεξία, αλλά τώρα πια φαίνεται πως την έχει ξεπεράσει. Στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για την τηλεόραση και τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Πόσο της έχει λείψει η τηλεόραση; «Μου λείπουν κάποιοι καλοί συνάδελφοι, μου λείπει ο μισθός της, δεν ήμουν ποτέ στα υψηλά κασέ, ούτε καν στα μεσαία, αλλά για εμένα ήταν υπεραρκετό!», τόνισε.

Υπάρχει κάποια εκπομπή που θα ήθελε να συμμετέχει; Η απάντησή της μάλλον θα ξαφνιάσει πολλούς. «Αν μπορούσα φαντασιακά να συμμετάσχω σε εκπομπή, θα ήταν…πολιτική! Ε, ναι, σας κούφανα, αλλά τα τελευταία χρόνια, μην πω δεκαετία, παρακολουθώ αποκλειστικά ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές, sites και τέτοια…Γέρασα κι εγώ! Αλλά επειδή δεν ευελπιστώ πως η κ. Κοσιώνη θα μου κάνει πρόταση(!), σε ό,τι μπορώ να φανώ χρήσιμη, πάντα μου αρέσει να έχω εμπλοκή», αποκάλυψε η Νανά Καραγιάννη στην εφημερίδα Freddo.

Δείτε ακόμη: «Το έκανα για να τραβήξω την προσοχή της μητέρας μου»: Η Νανά Καραγιάννη σπάει την σιωπή της για τη νευρική ανορεξία

Δείτε ακόμη: Η Νανά Καραγιάννη αποκαλύπτει ποιά παρουσιάστρια την βοήθησε να ξεπεράσει την νευρική ανορεξία!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός μιλάει για την εμπλοκή της στη λίστα Λαγκάρντ- «Το πλήρωσα που…»

loading...