Κόρη εφοπλιστή με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες που απαρνήθηκε την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία για χάρη της τέχνης του κλασικού μπαλέτου και πρόσφατα την είδαμε και σε τηλεοπτική διαφήμιση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η… νύφη λοιπόν της διαφήμισης της μπύρας Άλφα είναι η Ασπασία Λαιμού, η όμορφη κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Π. Λαιμού και της Χρυσούλας Λαιμού, η οποία αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και όλοι μιλούν για ένα σπουδαίο ταλέντο που μπορεί να κάνει καριέρα στη διεθνή χορευτική αρένα.

Από μικρή η Ασπασία Λαιμού έδειξε την κλίση της στο μπαλέτο, στην ιστορία της τέχνης και στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις, έχοντας τη στήριξη και την αγάπη των γονιών της αλλά και των δύο μικρότερων αδελφών της Κατερίνας και Παντελή.

Αλλωστε ο πατέρας της Γιώργος Π. Λαιμός, γόνος παλιάς οικογένειας καραβοκύρηδων και ιδιοκτήτης της εταιρίας Blossom Maritime Corporation, παράλληλα με τα καράβια ασχολείται με τη σύνθεση και λατρεύει τη μουσική.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η νέα διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ είναι ότι ομορφότερο είδαμε στο ελληνικό ίντερνετ τελευταία (VIDEO)Αυτός είναι ο πιο σeξυ αστυνομικός του κόσμου! Είναι Κρητικός και όλο το διαδίκτυο μιλάει για την ομορφιά τουΘα πάθετε πλάκα! Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή Μαρία από το «Νησί»!

loading...