Η νταντά ποζάρει όλο χάρη στο ιδιωτικό Jet του συζύγου της Βραζιλιάνας καλλονής

Δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό θέλουν Ζιζέλ και Τομ Μπράντι να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν το λόγο που η Βραζιλιάνα καλλονή θέλει να διαλύσει το γάμο της.

Το «Us Magazine», έψαξε να βρει τι ακριβώς συμβαίνει με τη Ζιζέλ και τον σύζυγό της και ανακάλυψε πως αιτία της κρίσης που βιώνουν είναι η νταντά του Μπεν Άφλεκ, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός έκανε δεσμό αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ.


Η νταντά Κριστίνα Ουζουνιάν 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ουζουνιάν, όπως είναι το όνομα της, εκτός από τον Άφλεκ είχε έρθει σε επαφή και με τον σύζυγο της Ζιζέλ, ο οποίος τον Ιούνιο, ταξίδεψε με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά και μαζί της με το ιδιωτικό του τζετ. Η παρέα πήγε στο Λας Βέγκας για ένα φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ. Μάλιστα, ο σύζυγος της Ζιζέλ, όπως αναφέρει πηγή που γνωρίζει, της επέτρεψε να δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δαχτυλίδια του από το «Super Bowl».

Αυτό το ταξίδι αστραπή στο Βέγκας έφτασε στα αυτιά της Ζιζέλ. Το μοντέλο έγινε πυρ και μανία γιατί δεν το γνώριζε, και απείλησε τον Τομ Μπράντι με διαζύγιο.

Πειστήριο του «εγκλήματος» είναι και μια φωτογραφία της νταντάς στο ιδιωτικό τζετ του Τομ Μπράντι, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στις 11 Αυγούστου, αλλά είχε τραβηχτεί στις 27 Ιουνίου οπότε και έγινε το εν λόγω ταξίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις μέρες μετά, ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Άφλεκ με την Γκάρνερ.

Αυτή είναι η φωτογραφία της νταντάς στο Jet του συζύγου της Ζιζέλ και στην οποία φοράει τα δαχτυλίδια του

Όλα τα παραπάνω, αλλά και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν για την σχέση της νταντάς με τον Άφλεκ, έκαναν την Ζιζέλ να αναρωτηθεί μήπως συνέβη κάτι ανάμεσα στην Ουζουνιάν και τον Τομ Μπράντι.

loading...