Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και το μοιραίο τροχαίο μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις του αδικοχαμένου τραγουδιστή αλλά και το ποσοστό αλκόολ που βρέθηκε στο αίμα του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες σχεδόν το ίδιο ποσοστό αλκοόλ βρέθηκε και στο αίμα της Μίνας Αρναούτη, η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Ευαγγελισμού (Δείτε εδώ). Επίσης υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στο αίμα της Φρόσως Κυριάκου.

Την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος της Φρόσως, της συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, δήλωσε πως δεν οδηγούσε η πελάτισσά του, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα. Ωστόσο αναμένουμε με αγωνία την συμπληρωματική κατάθεση της που θα γίνει στα μέσα αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέρει και το Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο, η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία βγήκε από την Εντατική την περασμένη Πέμπτη και μεταφέρθηκε στην μονάδα αυξημένης θεραπείας του Ευαγγελισμού. Αύριο θα αφαιρεθούν από το χέρι και το πόδι της οι βίδες που είχαν μπει για να στηρίξουν τις λάμες που της έχουν τοποθετήσει, γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία της. Η κατάθεση της πάντως αναμένεται να καθυστερήσει, αφού πρώτα πρέπει να κλείσει η πληγή της τραχειοστομίας στην οποία υποβλήθηκε για να αναπνέει καλύτερα τις πρώτες πολύ δύσκολες μέρες της νοσηλείας της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη μαρτυρία για τoν Παντελίδη και την χαρτοπαικτική λέσχη – Τι ζήτησε μια ώρα πριν φύγει…

Αυτοί είναι οι λόγοι που παραιτήθηκε ο Καϊμακάμης από την υπόθεση Παντελίδη. (Απίστευτο παρασκήνιο)

Για πρώτη φορά ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζεται στο πανέμορφο σπίτι του (PHOTOS)

«Μου είπε πως ήθελε να φύγει…»: Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σπάει την σιωπή της και μιλάει για όλα!

loading...