«Αυτό που συνέβη με τον Απόστολο όταν δεν βγήκε από το αεροπλάνο… θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου».

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό με την εξαφάνιση του γιου της, μια ιστορία που είχε αίσιο τέλος ευτυχώς, η Πωλίνα μίλησε στο “Πρωινό” για τις ώρες αγωνίας που βίωσε.

«Μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί κάτι που να σου ταράξει τα νερά, όλη σου την ύπαρξη! Αυτό που συνέβη με τον Απόστολο όταν δεν βγήκε από το αεροπλάνο θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου. Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να δηλώσω εξαφάνιση και ψύχραιμα περίμενα τα αποτελέσματα της Interpol. Μετά από όλο αυτό το μπλέξιμο που έγινε με την εξαφάνιση που θα μπορούσε να είναι απαγωγή, δολοφονία…

Ήταν πάντα πολύ καλός μαθητής και ένα ήσυχο, πολύ συγκροτημένο παιδί. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όταν περνάει η ώρα και δεν έχω επαφή η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνω είναι να πάω στην αστυνομία. Είναι καλά, μαζεύουν χαρτιά τώρα αυτό είναι η καλή τιμωρία…».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινητικό! Ο Πιλάτος τραγούδισε στο μαγαζί του αδερφού του Παντελίδη και ράγισε καρδιές! (Βίντεο)

Σοκ! Δείτε την Μαρία Ηλιάκη πιο άσχημη από ποτέ – 100 κιλά και με σιδεράκια!

Ελένη Φουρέιρα: Τα καρφιά στο Instagram για τον Σπυράγγελο Λυκούδη – Δείτε τι έγραψε!

loading...