Δίπλα στους πρόσφυγες της Λέσβου βρίσκεται η οσκαρική ηθοποιός Σούζαν Σάραντον, η οποία έφτασε στη Σκάλα Συκαμνιάς.

Η 69χρονη ηθοποιός, που είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unicef, συνοδεύεται από τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες γυρισμάτων, που θέμα θα έχει το προσφυγικό.

Δείτε ακόμη: Η υπερβολή της Κim Kardashian ακόμα και στο στολισμό του σπιτιού της- Κοίτα πόσα χριστουγεννιάτικα δέντρα στόλισε!

Η Σούζαν Σάραντον κινήθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή από την Εφταλού προς τη Σκάλα Συκαμνιάς, συζήτησε με εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στην περιοχή και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μαζί τον εθελοντή Απόστολη Παρασκευόπουλο, ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της αλληλεγγύης των κατοίκων της περιοχής
Πριν φτάσει στη Λεσβο, πόσταρε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Στον δρόμο για τη Λέσβο».

Δείτε ακόμη: Είναι πολλά τα λεφτά! Ο Σειρηνάκης έκανε πρόταση στον Σπαλιάρα να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του;

H παρουσία της βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ηθοποιός είναι γνωστή για την εν γένει κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

Ιδιαίτερα ας σημειωθεί ότι το 2007 μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και την Τζέιν Φόντα συμμετείχε στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσιγκτον υποστηρίζοντας την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.

Δείτε ακόμη: «Χαπακώνομαι για την κατάθλιψη και έχουν καεί τα κόκαλά μου από τον καρκίνο» – Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου!

Το πρόγραμμα της κ. Σάραντον στη Λέσβο τις επόμενες μέρες παραμένει άγνωστο.

iefimerida.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ