Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε από τον Αρναούτογλου να τον βοηθήσει για να αποσύρει την αγωγή η Σπυροπούλου!

Με την αγωγή που έχεις κάνει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη τι έχει γίνει;

Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω, γιατί, για να κινηθώ σε αυτό το επίπεδο, νομικά, σημαίνει πως δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιήσω στα Μέσα.

Δεν φτάσατε σε κάποιο συμβιβασμό τελικά; Ο Γιώργος Λιάγκας ανοιχτά και τηλεοπτικά είπε πως θα ήθελε κάτι τέτοιο, είχε ζητήσει και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σας φέρει σε επαφή.

Το κάνει ανοιχτά και τηλεοπτικά, αλλά δεν το κάνει σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ πως είναι πολύ λάθος αυτό που κάνει.

Δείτε ακόμη: Αναβλήθηκε το δικαστήριο Σπυροπούλου – Λιάγκας – Ποιο ποσό ζητάει τώρα η παρουσιάστρια

Δεν σε έχει προσεγγίσει ποτέ ο ίδιος;

Όχι, δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν πιο τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ, όταν έχω κάτι να πω σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο.

Μετά από αυτή τη νομική σου κίνηση κόπηκαν γενικά οι επιθέσεις απέναντί σου;

Ναι, βέβαια. Οι άνθρωποι παραδειγματιζόμαστε όταν συμβαίνει κάτι, βάζουμε ένα φρένο. Είχε γίνει ξέφραγο αμπέλι αυτή η ιστορία με εμένα. Είχα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Με αντιμετώπιζαν λάθος. Είχα γίνει σταθερή στήλη σχολιασμού. Είναι ωραίο αυτό; Να σου σέρνουν τα εξ αμάξης και να τα ακούν οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου

Δείτε ακόμη: Νέα πλάνα για την Σπυροπούλου! Δείτε τι ετοιμάζει η παρουσιάστρια

loading...