Συνεργάτες και φίλοι βρίσκονται στο πλάι της Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που εμφανίζεται μαζί με την τραγουδίστρια στο Τeatro, παρευρέθηκε στην κηδεία στην Χαλκιδική και έστειλε μάλιστα την συμπαράστασή του και με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Φέτος στο “Teatro” είχα την τύχη να συνεργαστώ άψογα με έναν ξεχωριστό ΑΝΘΡΩΠΟ που μέσα απ’ την στάση ζωης που κράτησε απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο δύναμη έχει μέσα της. Παρόλο τις δύσκολες στιγμές που βίωνε καθημερινά φρόντιζε να μην δείχνει τίποτα προς τα έξω και να είναι σωστή επαγγελματίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην ΦΙΛΗ και συνεργάτιδα μου ΠΑΟΛΑ για την απώλεια του πατέρα της… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψε στα social media ο Κωνσταντίνος, που μοιράστηκε την ίδια πίστα με την τραγουδίστρια, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε ακόμη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάολα ενταντίον του παπά: «Είναι ντροπή! Να το κάνει κάποιος….»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό! Τι λέει η Πάολα στο Youweekly.gr για τον παπά που ανέβασε βίντεο από την κηδεία του πατέρα της!

loading...