Για πρώτη φορά, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie, συναντήθηκε με κάποια από τα έξι τους παιδιά ο Brad Pitt.

Η συνάντηση έγινε στις 8 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προσωρινής συμφωνίας που υπέγραψε το πρώην ζευγάρι σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, η οποία ορίζει πως ο ηθοποιός θα μπορεί να περνά χρόνο με τα παιδιά, παρουσία ενός ειδικού θεραπευτή.

VENICE, ITALY - AUGUST 26:  Brad Pitt with adopted son Maddox Jolie-Pitt  (L) leaves Marco Polo Airport in Venice ahead of the 65th Venice Film Festival on August 26, 2008 in Venice Italy.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

«Ο Brad αγαπάει τα παιδιά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και τον απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να είναι μαζί τους, τώρα και για πάντα», δήλωσε στο People πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Η προσωρινή συμφωνία των δύο πλευρών λήγει στο τέλος του μήνα, ενώ, με βάση όσα αναφέρει, οι δύο ηθοποιοί θα κάνουν συνεδρίες με θεραπευτές, τόσο κατά μόνας, όσο και μαζί με τα παιδιά. Επίσης, o Bradθα υποβάλλεται σε οικειοθελείς ελέγχους για χρήση ουσιών και κατανάλωση αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Η γυναίκα για όλες τις δουλειές! Δείτε πού την «τσακώσαμε»…

Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Βόλτες με τη νεαρή κούκλα σύντροφό του! (Photos)

loading...