Μια από τις πλέον συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ζωή της Μαρία Κάλλας, ανάμεσα στις εκατοντάδες βιογραφίες που έχουν δημοσιευτεί για την διάσημη αοιδό, αυτή που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η βιογραφία της από τον Νίκολας Κέητζ.

Στο βιβλίο του Greek Fire: The Story of Maria Callas and Aristotle Onassis (2000), ο αμερικανός δημοσιογράφος Νίκολας Κέητζ ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι στις 30 Μαρτίου 1960, η Κάλλας έφερε στον κόσμο ένα «κρυφό γιό», τον Omero Lengrini. Σύμφωνα με τον Κέητζ, το «Lengrini» είναι το ψευδώνυμο κάτω από το οποίο η Κάλλας έγραψε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ το όνομα «Ομηρος» προέρχεται από έναν θείο του Αριστοτέλη Ωνάση.
Το παιδί, γράφει ο Κέητζ, συνέλαβε η Κάλλας τον Αύγουστο του 1959, στις αρχές της σχέσης της με τον Ωνάση.
Το παιδί γεννήθηκε με καισαρική τομή, στον όγδοο μήνα, αλλά είχε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Στο ίντερνετ κυκλοφορούν το πιστοποιητικό γέννησής του αλλά και το πιστοποιητικό θανάτου του, καθώς και μια και μοναδική φωτογραφία. Ο Κέητζ αναφέρει ότι η Κάλλας είχε πάντα αυτή τη φωτογραφία πάνω της, καθώς και κορνιζαρισμένη, στο σπίτι της.

Ο Κέητζ δίνει μάλιστα και λεπτομέρειες. Γράφει ότι όπως έλεγε ο Μενενγκίνι, ο πρώην σύζυγος της Μαρία Κάλλας, η αοιδός είχε πρόωρη εμμηνόπαυση, στο 1957 αλλά επειδή ήθελε οπωσδήποτε να κάνει παιδιά, έλαβε ειδική αγωγή με ορμόνες προκειμένου να συλλάβει.

Πολλοί αμφισβητούν την θεωρία του Κέητζ, λέγοντας ότι ουδέποτε η Μαρία Κάλλας εμφανίστηκε στο κοινό εκείνη την εποχή με ενδείξεις εγκυμοσύνης.

Πηγή: Iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεταγραφή – βόμβα! Έφυγε από τον «Alpha» και πάει στο «E» – Ποιος παρουσιαστής είναι;

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του κολλητού της Σακάκου! Η νόσος που την βασάνιζε και την έκανε να χάσει την φωνή της: «Ξεψύχησε στην αγκαλιά της…»

To παραδέχτηκε! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έχει πάει μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου

 

loading...