«Μετά τις τελευταίες χημειοθεραπείες ήμουν βομβαρδισμένο τοπίο, με έσπρωχναν με το καροτσάκι για να κάνω ακτινοβολίες! Αυτή τη στιγμή με τον καρκίνο είμαστε 1-0″, είναι τα λόγια που συγκλονίζουν. Για τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της χώρας μας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο λόγος για την Έφη Οικονομάκη η οποία  συγκλόνισε με την περιγραφή της για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

«Ο καρκίνος έρχεται στη ζωή για να σε βάλει στη θέση σου και με έβαλε. Σε καλεί σε μια μονομαχία που πολλές φορές είναι άνιση. Με τον καρκίνο δεν πλήττεις ποτέ, κάθε μέρα ξημερώνει άλλη μέρα. Έμαθα να τον σέβομαι, έμαθα ότι δεν είναι ανίκητος καθώς τον πάλευα. Είναι όμως μια έξυπνη ασθένεια η οποία δεν ακολουθεί κανόνες, είναι λίγο μπαμπεσάκος, βρίσκει δηλαδή παρακαμπτήριες οδούς. Όσο αυτός εξελίσσεται, τόσο πρέπει να αντισταθείς εσύ. Μετά τις τελευταίες χημειοθεραπείες ήμουν βομβαρδισμένο τοπίο, με έσπρωχναν με το καροτσάκι για να κάνω ακτινοβολίες! Αυτή τη στιγμή με τον καρκίνο είμαστε 1-0».

Ενώ συμπλήρωσε
«Η στάμπα αυτής της ασθένειας δεν σε αφήνει. Κάθε φορά που περνάς από έναν καθρέφτη σου θυμίζει ότι εδώ είμαι, είμαι παρών. Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια, τα ματόκλαδα σαν χαρτοπόλεμος. Το δέρμα λεπταίνει και γίνεται σαν χαρτί. Όταν πήγα για ακτινοβολίες έπαθα εγκαύματα. Το στόμα σου γίνεται μια πικρή φαρμακαποθήκη και δεν υπάρχουν πια γεύσεις. Τα βλέμματα των γύρω σου όταν φορά μαντίλι ή περούκα, παντού γράφουν τη λέξη καρκίνος». Δείτε στο βίντεο τι άλλο εξομολογήθηκε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραλής

Καλημέρα Ζωή: Απίστευτη αποκάλυψη δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Λιποθύμησε η Μπακοδήμου στο πλατό! Η αναπάντεχη αντίδραση του Σεργουλόπουλου (Βίντεο)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Φόρα τα χρωματιστά σου πέδιλα χωρίς ενδοιασμούς! Με τι θα συνδυάσεις κάθε χρώμα

Μαύρα μαντάτα για την Μενεγάκη! Δείτε ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια βάζουν απέναντί της

Βόμβα στην αγορά! Πιθανώς καρκινογόνες ουσίες σε πασίγνωστη σοκολάτα που λατρεύουν τα μικρά παιδιά!

loading...