Τελικά η ομορφιά μπορεί να είναι και εμπόδιο σε κάποιες περιπτώσεις. Έλληνας ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε οτι απορρίφθηκε σε ρόλο επειδή ήταν ωραίος!

-Συμφωνείτε ότι είμαστε οι επιλογές μας;

«Αν δεν είχα δουλέψει με όσους έχω δουλέψει, θα ήμουν κάποιος άλλος. Ο Χουβαρδάς, ο Βογιατζής, ο Μοσχόπουλος, ο Παπαβασιλείου, ο Μαστοράκης… Το μερτικό το δικό μου είναι η πολλή δουλειά που ρίχνω. Φυσικά είναι και θέμα τύχης. Αν έχεις τον σπόρο και το χώμα, χρειάζεσαι τον ήλιο ή τη βροχή. Η τύχη είναι να φυσάει ο άνεμος, αλλά πρέπει κι εσύ να ανεβάσεις το πανί»

-Έχετε χάσει ρόλο λόγω καλής εμφανίσεως;

«Θυμάμαι ότι με είχε πάει μια φίλη για να με δει ο Κούνδουρος που ετοίμαζε μια ταινία. Και μου είπε ότι έχω την κατάρα του να είμαι ωραίος. «Δεν μου αρέσουν οι ωραίοι, με ενδιαφέρουν οι φάτσες που δεν είναι ωραίες» μου είπε. Ετσι έχασα μια ταινία με τον Κούνδουρο – δεν τρέχει και τίποτα».

-Τι είναι λοιπόν η ομορφιά, η εμφάνιση στο θέατρο;

«Όσες πόρτες σου ανοίγει μια καλή εμφάνιση, άλλες τόσες μπορεί να σου κλείνει, ενδεχομένως, νια πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν έχουν πάντα ενδιαφέρον οι ρόλοι του ωραίου. Η δική μου η σπουδή ήταν μεγαλύτερη για να αποδείξω ότι έχω και κάτι πέρα από αυτό που βλέπουν. Αν είχα άλλη εμφάνιση, θα έκανα άλλου είδους καριέρα. Ο χαρακτήρας όμως είναι πάνω από όλα, και πρέπει ο χαρακτήρας να βοηθάει το ταλέντο που έχεις», τόνισε στο Βήμα ο Χρήστος Λούλης.

 

loading...