Οι στιγμές ήταν δύσκολες. Έναν Γολγοθά ανέβηκαν  η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης πριν από ένα χρόνο. Ο γιος του Δημήτρης διαγνώσθηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Myasthenia Gravis και έμεινε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο κάνοντας τη ζωή του ζευγαριού να αλλάξει για πάντα.

Ευτυχώς, η διάγνωση της ασθένειας ( έγινε έγκαιρα, το παιδί ακολούθησε πιστά τη θεραπεία και τώρα είναι καλά. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο People , όλα αυτά που έζησαν ήταν για εκείνους ένα μεγάλο μάθημα.

kaloom

“Είναι καλύτερα από ποτέ και είμαι ευγνώμων για αυτό… Είναι πολύ μικρός και καθώς δράσαμε άμεσα, όλα πήγαν καλά. Βέβαια, αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μας. Έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα όσα είναι σημαντικά για εμάς ως γονείς και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον την υγεία”, αποκαλύπτει η Καλομοίρα.

“Οι εβδομάδες που περάσαμε με τον Δημήτρη στο νοσοκομείο ήταν μια δοκιμασία και για τον Νίκο, καθώς έπρεπε να τον αφήσουμε με την μαμά μου για πολλές μέρες. Ο Γιώργος και εγώ πηγαινοερχόμασταν όλη μέρα στο νοσοκομείο και αυτό έφερε μια αστάθεια στη ζωή του Νίκου. Ήταν κάτι που τον φόβισε. Η μαμά μου μου έλεγε πως ξάπλωνε στο κρεβατάκι του, κοίταζε τον τοίχο και βυθιζόταν στις σκέψεις του. Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Γιώργος και εγώ κάναμε συνειδητά μεγάλη προσπάθεια να περνάμε χρόνο μαζί του, να του δώσουμε να καταλάβει πόσο τον αγαπάμε, αλλά και να του εξηγήσουμε πως έπρεπε να φροντίζουμε τον αδελφό του για λίγο, μέχρι να γίνει καλά”, αναφέρει συγκινημένη.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Έμεινε μισός! Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή αλλαγή στη σιλουέτα του Λιάγκα μετά το διαζύγιο (Photos)

Το τερμάτισε! Ούτε που διανοείστε τι αλλαγή έκανε στα μαλλιά του ο Δημήτρης Γιαννέτος (Photos)

Πυρ και μανία! Ξέσπασε δημοσίως η Ναταλία Τσαλίκη: «Με κατηγορούν ότι…»

loading...