Η πρώτη εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα μετά τη γέννηση της κόρης του Αντώνη Κανάκη δεν μπορούσε να μην έχει αναφορές στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του. «Μη με κοιτάτε. Είμαστε όλοι τυχεροί που δεν το έφερα εδώ (σ.σ. το μωρό). Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα, εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή» προλόγιζε ο πανευτυχής πατέρας στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα, στην πρώτη του εκπομπή ως μπαμπάς.

Ο ίδιος δηλώνει παντού «ευτυχισμένος». Ο ενθουσιασμός του, η όρεξή του για ζωή δεν κρύβονται – και γιατί να το κρύψει άλλωστε; «Με τη μικρή ζω επικές στιγμές» λέει στους φίλους του, με το χαμόγελό του να ενώνει σαν μια γέφυρα τα αυτιά του. Η καθημερινότητά του έχει προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα, το κέντρο του ενδιαφέροντός του έχει μετατοπιστεί στο σπίτι του, εκεί όπου οι αστείοι ήχοι των βρεφικών παιχνιδιών έχουν πάρει τη θέση των ροκ συγχορδιών και των ηλεκτρονικών ρεμίξ που ο ίδιος παράγει. «Δεν έχω μυαλό για τίποτε αυτή την περίοδο, είμαι σε άλλον πλανήτη» είναι η μόνιμη επωδός του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο πιεστικές, για να απολαύσει τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής στο σπίτι.

Το τελευταίο από ένα μπαράζ ανακριβών δημοσιευμάτων θέλει νονούς της κόρης του τον Γιάννη Λάτσιο και τον Γιάννη Σερβετά, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει, τουλάχιστον επί του παρόντος. «Όπως επίσης δεν ισχύει πως θα πάρει το όνομα του πατέρα του Αντώνη. Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη» λέει στο People φιλικό πρόσωπο του παρουσιαστή.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πόρισμα-βόμβα του ιατροδικαστή: «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης» -Πρώτη φορά στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση

Επιτέλους έγινε η πρόταση γάμου! Ντύνεται νυφούλα αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μαρίνα Ασλάνογλου-Δημοσθένης Πέππας: Ένα μωρό για τον νέο χρόνο -Δεν κρύβουν την μεγάλη τους επιθυμία

loading...