Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό που σας μετέφερε αποκλειστικά το Youweekly.gr, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τσακώθηκε δημοσίως με τον Γιώργο Κοτσοβό, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να του σκίσει το μπλουζάκι, όταν τον είδε να φλερτάρει με άλλη…

Η παρουσιάστρια από τότε δεν θέλει να δηλώσει τίποτα για το περιστατικό, ούτε καν να το σχολιάσει καθώς νιώθει πολύ άσχημα για αυτήν της τη συμπεριφορά. Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, η Κωνσταντίνα αντάλλαξε πολύ βαριές κουβέντες με την πέτρα του σκανδάλου η οποία ακούει στο όνομα Αγγελική Λεντάκη, η οποία όπως αποκαλύπτει είπε στην παρουσιάστρια: «Κατάλαβε τι είσαι γι’αυτό σε παράτησε ο Γιώργος!«, με την Κωνσταντίνα να γίνεται θηρίο και με έντονο ύφος να της απαντάει: «Εσυ να μην μιλάς δεν του είσαι τίποτα! Μόνο για μια βραδιά σε θέλει!«, της είπε χαρακτηριστικά!

Βέβαια, το Youweekly.gr όπου έφερε αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο περιστατικό δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτούς τους διαλόγους όπου αναφέρει το περιοδικό Ciao, ούτε επιβεβαιώνουμε πως είναι αληθινοί καθώς το δικό μας ρεπορτάζ δεν λέει κάτι τέτοιο. Μάλιστα επικοινωνήσαμε και με την Αγγελική Λεντάκη, η οποία μας μίλησε και αποκάλυψε τα πάντα για την Κωνσταντίνα! Δείτε την συνέντευξη της εδώ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όχι και αυτοί! Διαζύγιο βόμβα στην showbiz – Αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του!

Αυτό θα πει γούστο! Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού Αϊβάζη-Κορινθίου και θα ενθουσιαστείτε (Photos)

Την στόλισαν κανονικότατα! H ξινίλα της Βανδή on camera προκάλεσε την οργή του πάνελ της Καινούργιου (Βίντεο)

loading...