Ζουν τον απόλυτο έρωτα! Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος και έχουν κάθε λόγο να υπερυφανεύονται γι΄αυτήν. Η αλήθεια είναι πως εκτός από την αγάπη και τον έρωτα σημαντικό ρόλο στο να έχουν μια ήρεμη και γαλήνια καθημερινότητα, είναι και ότι τα πορτοφόλια τους είναι πάντα γεμάτα! Τι εννοούμε;

pote-metakomizei-i-eleni-menegakita-3-upopsifia-akinita-w_hr-1Αν μέχρι τώρα νομίζατε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι εκείνη με την μεγαλύτερη περιουσία, ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, γελιέστε. Μπορεί ο Μάκης να φαίνεται ένας μποεμ τύπος, μακριά από λούσα και υπερβολές, όμως οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι γεμάτοι.

Συγκεκριμένα το γύρο του διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα που θέλουν την  οικογενειακή περιουσία του Μάκη αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.Κάποιο ποσό βέβαια θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατο της μητέρας του, Λιλίκας, ενώ ένα ποσό έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό για τον άλλο γιο της οικογένειας. Το σίγουρο είναι πως αυτό το ζευγάρι δεν πρόκειται να πεινάσει ποτέ.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Λαμπερή πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη! Το δημόσιο ευχαριστώ της παρουσιάστριας στον Κοντομηνά που συγκίνησε (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια για το νέο μαγαζί του Θοδωρή Μισόκαλου! Τι θα ανοίξει τελικά;

loading...