Για το άγχος της ως κεντρική παρουσιάστρια πια στον Alpha, την μεγάλη της απήχηση στα social media αλλά και τα μυστικά της διατροφής της μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.
Με συνέντευξη της στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ», η οικοδέσποινα του «Λόγω Tivis» αναφέρθηκε στις συμβουλές που της έχει δώσει η Ελένη Μενεγάκη αλλά και στο γεγονός ότι η ίδια κλαίει πολύ εύκολα…
Η Ελένη Μενεγάκη είναι κάτι σαν την καλή σου «νεράιδα»; Ποια είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που σου έχει δώσει;
Για μένα η Ελένη είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και η καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική TV. Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να είμαι ο εαυτός μου, τόσο στην εκπομπή όσο και στις συνεντεύξεις μου. Μου έχει δώσει όμως κι άλλες συμβουλές, πιο προσωπικές, που τις κρατάω για μένα…
Όσοι σε ζουν λένε ότι είσαι πολύ έντονος κι εκδηλωτικός άνθρωπος. Αυτό πως μεταφράζεται στην πράξη;
Είμαι έντονη προσωπικότητα κι έντονος χαρακτήρας κι αυτό φαίνεται και στην τηλεόραση. Αν νευριάσω φτάνω στα άκρα. Αν χαρώ, θα χαρώ πολύ. Επίσης, αν νευριάσω, θα νευριάσω πολύ… Τα συναισθήματα μου δεν μπορώ να τα κρύψω κι αυτό είναι ένα κομμάτι της αυθεντικότητας μου αν θέλεις. Αυτό που είμαι στη ζωή μου το ίδιο είμαι και στο «γυαλί».
Θεωρείς πως έχεις κάνει πολλά τηλεοπτικά φάουλ;
Ναι φυσικά έχω κάνει, αλλά και οι κορυφαίους παρουσιαστές κάνουν ούτως ή άλλως. Κάθε χρονιά έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο και προσπαθώ να τον υποστηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Με το χέρι στην καρδιά, γλυκά τρως; Θα παραγγείλεις καρμπονάρα στο εστιατόριο ή τρέφεσαι μόνο με μαρουλόφυλλα;
Το βάρος μου είναι φυσιολογικό, είμαι 1.71 και ζυγίζω 57 κιλά. Απλά έχω χάσει πάρα πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια με πολλή γυμναστική και προσεκτική διατροφή. Τρώω και τα γλυκά μου και τα τηγανητά μου και τις μακαρονάδες μου. Δεν μου αρέσουν οι στερήσεις.
Και κάτι τελευταίο. Κλαις εύκολα ή έμαθες με τα χρόνια να το ελέγχεις;
Όχι, το κλάμα το έχω στο τσεπάκι μου! Έχω κλάψει για πολλούς λόγους, από στεναχώρια, από χαρά, από εκτόνωση… Δεν θεωρώ το κλάμα κακό ή ντροπή.

vipnews.gr

loading...