Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, που ο φωτογραφικός φακός του YOU την “τσάκωσε” έξω από τα Studio PRO στην Παλλήνη, όπου αυτή την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για την απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάσει.

353117_cover

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και πανέτοιμη να κερδίσει το στοίχημα, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, ώστε να μην απογοητεύσει τους ιθύνοντες του σταθμού που την πιστεύουν πολύ. Η ίδια, μάλιστα, συμμετέχει στις συσκέψεις και έχει ενεργό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων όσον αφορά στους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν, ανάμεσα τους και ο Αντώνης Βλοντάκης.

353120

Στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, είναι πολύ ευτυχισμένη, αφού στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει βρει τον άντρα που την κάνει να νιώθει “βασίλισσα”. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, που είναι δύο χρόνια μαζί και συγκατοικεί στην Γλυφάδα, θα μετακομίσει στο νέο του σπίτι, πάλι στα νότια προάστια, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βουλιαγμένης, που θα γίνει η νέα ερωτική τους φωλιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

coveryou124

loading...