Τις τελευταίες μέρες – και από την πρώτη εβδομάδα της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής – βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού και της επικαιρότητας των social media (ναι, τελικά, υπάρχει κι αυτή)….

Ο θόρυβος που ακολούθησε τη στιλιστική της επιλογή με την επίμαχη φόρμα, προκάλεσε την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου και την απάντηση ακολούθησε μία φωτογραφία της παρουσιάστριας, για την οποία ανοιχτά της προσάπτουν ότι την «πείραξε».

Δεκάδες από χθες τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακό photoshop, το οποίο μαρτυρούσε μία… λυγισμένη κολώνα που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το σημείο όπου φωτογραφήθηκε η παρουσιάστρια.

kat

Η Καινούργιου, όμως, και για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε απάντηση και με ντοκουμέντα. «Κι, όμως, η κολώνα είναι πραγματικά λυγισμένη», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε χθες στο Instagram και προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε «πειράξει» το στιγμιότυπο που «ανέβασε».

Και εννοείται ότι τα likes ήταν πολλά, πολλοί, όμως, ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν την κίνηση της παρουσιάστριας «Λόγω Tiviς» του Alpha, ως μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα όσα αποτυπώνονταν στην πρώτη φωτογραφία…

kati kati

joytv.gr

loading...