Η κάμερα του Ε και η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Ανθή Βουλγάρη, βρέθηκε σε μια παρουσιάση βιβλίου με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο και πλησίασε τον Χρήστο Χωμενίδη για δηλώσεις.

Ο συγγραφέας σχολίασε το περιεχόμενο του βιβλίου ως ειλικρινές καθώς φέρνει στο προσκήνιο μια 16χρονη κοπέλα, η οποία τρεφόταν με σκουλίκια. Τότε, η δημοσιογράφος της Κατερίνας Καινούργιου πήγε να τον ρωτήσει την γνώμη του για τους ανθρώπους της χώρας που ζουν στην εξαθλίωση και τρέφονται με σκουπίδια και.. ποιος είδε τον Χωμενίδη και δεν τον φοβήθηκε! On camera ο συγγραφέας έγινε έξω φρενών λέγοντας πως εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, κανείς δεν τρώει σκουπίδια. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, στην σημερινή της εκπομπή πρόβαλε τον σκηνικό αυτό και έξαλλη άρχισε να τον κατακεραυνώνει! Δείχνοντας on air πλάνα από ανθρώπους που ζουν στο δρόμο και ψάχνουν σκουπίδια, άρχισε να φωνάζει «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Αυτές οι εικόνες είναι από την Ελλάδα του 2017. Μόνο στο Κολωνάκι πάτε έσεις;» Δείτε την έκρηξη της παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για την μήνυση της Αθηναΐς Νέγκα κατά του Λιάγκα: Έχει ένα παιδί……

Άγριος καβγάς στο Survivor! Ποιοι παίκτες κόντεψαν να πλακωθούν;

Όταν η Αθηναΐς Νέγκα φωτογραφιζόταν αιρετικά με το μωράκι της σε καλάθι με άπλυτα! Από πότε ξεκίνησε η κόντρα με τον Λιάγκα που την είχε «στολίσει»;

loading...