Ένα… παραμύθι που διάβασε το βράδυ της Κυριακής, με πρωταγωνίστρια μία γάτα που την περιμάζεψαν από τα σκουπίδια αλλά είχε αδυναμία στα σάπια ψάρια και επέστρεψε στους σκουπιδοτενεκέδες, «ανέβασε» στα social media ο Μένιος Φουρθιώτης, την ώρα που τα εκατέρωθεν πυρά με την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την απόλυσή της από το Epsilon, δεν έχουν σταματήσει.

Επισημαίνοντας πως «οι αληθινές ιστορίες είναι βγαλμένες μέσα από τα παραμύθια», ο παρουσιαστής – διευθυντής του καναλιού παραθέτει την ιστορία με τίτλο «Η Γάτα Και Τα Σάπια Ψάρια».

Σύμφωνα με αυτήν, όπως αναφέρει το star, ο ιδιοκτήτης ενός πλούσιου σπιτιού περιμάζεψε μία γάτα από τα σκουπίδια, την οποία οι υπηρέτες του εντόπισαν να σ’ ένα σκουπιδοτενεκέ να κλαίει. Η εν λόγω γάτα ήταν η αγαπημένη του και είχε κάθε λούσο, ωστόσο, δεν ξεπέρασε ποτέ την αδυναμία της στα… σάπια ψάρια, ενώ ήταν πονηρή, κλέφτρα και λαίμαργη. Έτσι, τα υπόλοιπα ζώα του σπιτιού αποφάσισαν να δείξουν στο αφεντικό της πόσο λάθος έκανε για εκείνη, βάζοντας ως δόλωμα ένα ψόφιο ποντίκι, στο οποίο εκείνη δεν αντιστάθηκε.

«Ο αγαπημένος της χώρος ήταν τελικά ένας σκουπιδοτενεκές και εκεί ξαναγυρνούσε», καταλήγει το παραμύθι, στο οποίο, φυσικά, δεν αναφέρεται το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Εξάλλου, αυτό ήταν και το σχόλιο που έκαναν πολλοί διαδικτυακοί φίλοι του Μένιου…

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παίρνει θέση στην κόντρα Φουρθιώτη – Μελέτη: «Απορώ πως άντεξε με αυτό το πράμα…»

Πόλεμος δίχως τέλος! Η απάντηση του Φουρθιώτη στην Μελέτη – Την «έδωσε στεγνά» δημοσίως!

Όχι που θα σκάσει! Δείτε τί έκανε η Μελέτη μόλις απολύθηκε από το «Ε»!

loading...