Η Khloe Kardashian συμπαραστάθηκε στον Lamar Odom όσο κανείς, όταν βρέθηκε αναίσθητος μετά από χρήση ουσιών. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, όμως, ενώ η Khloe ήταν στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο, ο αθλητής την έδιωξε από το δωμάτιο επηρεασμένος από πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Ο Lamar που βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες είπε στην Khloe ότι χρειάζεται «λίγο χώρο» και «θέλει να μείνει μόνος του», με το Us Weekly να υποστηρίζει ότι η οικογένεια τουLamar προσπαθεί να απομακρύνει την διάσημη τηλεπερσόνα μακριά από τον αθλητή κατηγορώντας την ότι εκμεταλλεύτηκε το περιστατικό για να κερδίσει περισσότερη δημοσιότητα.

Η Khloe δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις βαριές αυτές κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι δέχεται σκληρή κριτική από την οικογένεια ότι Lamar. Οι συγγενείς του, μάλιστα, είπαν στον Lamar ότι η Khloe τον έπεισε ότι εκείνη μόνο τον βοήθησε να αναρρώσει μετά από το εγκεφαλικό ενώαπαγόρευσε σε μέλη της οικογένειάς του να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του Lamar, ο Joe, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Khloe δεν του επέτρεψε να δει τον γιο του, ενώ η ξαδέρφη του, Sherae Clark-Williams, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι η Khloe την υποχρέωσε να υπογράψει στο νοσοκομείο ένα έγγραφο όπου θα συμφωνούσε να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους για την Nort West «ένα παιδί για το οποίο δεν έχω κανένα ενδιαφέρον», όπως είπε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, εντούτοις, η Khloe δεν ελέγχει τους επισκέπτες του Lamar στο νοσοκομείο ενώ δεν ήταν καν στο κτίριο όταν η οικογένεια του αλλά και τα δύο του παιδιά, η 17χρονη Destiny και ο 13χρονος Lamar Jr., τον επισκέφτηκαν.

joytv.gr

loading...