Τα καρφιά που αντάλλασσαν ήταν άνευ προηγουμένου. Ποιος θα ξεχάσει τις προσβολές που ο ένας εκτόξευσε για τον άλλον, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει απίστευτα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ηλικία της Νατάσας Θεοδωρίδου και τις πλαστικές της επεμβάσεις, με εκείνη να δηλώνει πως δεν θέλει ούτε να το ξέρει. Όπως όμως φάνηκε αυτά ανήκουν στον παρελθόν καθώς αποφάσισαν να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χώριζε και μάλιστα on air. Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές όταν είδαν την τραγουδίστρια να εμφανίζεται στο «Πρωινό».  Η πρώτη τηλεοπτική τους συνάντηση ήταν γεγονός.

«Εγώ έχω ένα παράπονο το οποίο έχω διατυπώσει και δημόσια, τόσα χρόνια μια συνέντευξη δεν έχουμε κάνει. Δεν μας αγαπάς φαίνεται. Να σπάσει ο πάγος πρώτα και να κάνουμε και μια ζωντανή συνέντευξη», ανέφερε ο Λιάγκας με το που εμφανίστηκε η τραγουδίστρια στο διπλανό παράθυρο.»Δεσμεύομαι να έρθω και ο λόγος μου μετράει. Είμαστε και γείτονες, αλλά δεν βλεπόμαστε συχνά», ανέφερε η τραγουδίστρια με τη Φαίη να κάνει μια αποκάλυψη.

«Εγώ ένα βράδυ πάντως, ήμουν κουρασμένη, τα έβαλα για ύπνο, βγήκα στο μπαλκόνι, είχατε βάλει τραγούδια δικά σου, κάθισα, έβαλα το κρασάκι μου, τι ωραία που πέρασα…»!, τόνισε η παρουσιάστρια. Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν παρέλειψε να θυμίσει στον Λιάγκα το σχόλιο που είχε κάνει για την ηλικά της. Δείτε την αντίδρασή του στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαμε μέσα στη βίλα της Δέσποινας Βανδή! Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελέστατο παλάτι της τραγουδίστριας στη Βούλα

Αποκάλυψη! Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Κανάκη!

Αποκλειστικό! Ο Πασχάλης Τσαρούχας θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς – Δείτε την νεαρή σύντροφό του!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ