Αθάνατος! Υπο τους ήχους των μελωδιών του, των μεγάλων επιτυχιών του, με συντροφιά πάνω από 30.000 φίλους του και φυσικά τους συγγενείς, την οικογένεια, τους συναδέλφους του , κηδεύτηκε πριν από λίγο ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης.

soros

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης ήταν συγκλονιστικές. Η τραγική μάνα του Παντελη Παντελίδη με τις κραυγές, το κλάμα και τον απίστευτο πόνο της, έκανε ακόμη και τα μάρμαρα του νεκροταφείου να ραγίσουν. Τίποτα δεν είναι ικανό να περιγράψει όλα αυτά που έγιναν μέσα στο νεκροταφείο, πριν το φέρετρο με την σορό του Παντελή κατέβει στην τελευταία κατοικία του!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και την οργή τους, για τον άδικο χαμό του ανθρώπου που λάτρευαν! Οι επώνυμοι συνάδελφοι και φίλοι, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, η Πάολα, ο Μαζωνάκης ήταν όλοι εκεί κυριολεκτικά διαλυμένοι!!!

Δείτε ακόμη: 30.000 άτομα στη νεκρώσιμη πομπή για τον Παντελή Παντελίδη- Συγκλονιστικό βίντεο!

paola

karras

12746365_10208455028881585_1604982032_n

Δείτε ακόμη: «Κομμάτια» η Πάολα από το χαμό του συνεργάτη της, Παντελή παντελίδη

bandi

Απαρηγόρητος και ο επιχειρηματίας Μπερτάκης, ο οποίος στάθηκε στην οικογένεια περισσότερο και από παιδι τους!

mpertakis

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το 32χρονο παλικάρι, που τόσο άδικα έφυγε από αυτή την ζωή! Καλό ταξίδι Παντελή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Αστέρι μου, αετέ μου, αγόρι μου…» Σπαράζει τις καρδιές όλων η κραυγή και το ουρλιαχτό της μάνας του Παντελίδη!

loading...