Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος την αποκαλεί ΄χοντρή’ στα social media. Μια follower-troll της Kim Kardashian στο Twitter θέλησε να κάνει χιούμορ με την ΄μανία’ που έχει η διάσημη σταρ με το φαγητό κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, όμως το σχόλιό της μάλλον έπεσε σε… τοίχο. Ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις, δηλαδή, σε ένα troll!

Η Kim έχει γίνει expert σε ό,τι αφορά στα social media και πλέον ξέρει καλά πώς να απαντά σε κάθε έναν από τους επικριτές της. Στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ίσως να είχε επηρεαστεί λίγο από την αρνητική κριτική όσων έλεγαν ότι πήρε πολλά κιλά, όμως αυτή τη φορά απλά δεν ενδιαφέρεται. Η δύσκολη εγκυμοσύνη της σε συνδυασμό με διάφορα προβλήματα υγείας που προέκυψαν την έκαναν πιο δυνατή απέναντι σε όσους θέλουν να την αποκαλούν ‘χοντρή’ ή ‘σκύλα’.

Έτσι η απάντησή της στο troll που έγραψε «σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια το φαγητό, χοντρή σκύλα» ήταν μονολεκτική! Με ένα «yup» (δηλαδή «ναι») όχι μόνο δεν άφησε περιθώριο στο troll να συνεχίσει τα αρνητικά σχόλια αλλά έδειξε και πόσο πολύ αδιαφορεί για όσα λέγονται για εκείνη.

joytv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ