Αν και είναι ορκισμένος εργένης μίλησε για το γάμο και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας στο μέλλον.

Ο γνωστός ηθοποιός, πλέον, δηλώνει ότι δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, είναι κάτι που θεωρεί δύσκολο για τους ανθρώπους που το επάγγελμά τους έχει να κάνει με τη showbiz και τη δημοσιότητα και όπως λέει, χαρακτηριστικά, θαυμάζει εκείνους που βρίσκονται στον χώρο και έχουν καταφέρει να συνδυάσουν και τα δυο.

Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά»:

Τόσα χρόνια είχες φτάσει πολύ κοντά στον γάμο, αλλά στο παρά πέντε πάντα γλίτωνε. Ποιο είναι το μυστικό σου;

Δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχουν τάση φυγής και φόβος δέσμευσης. Όταν κάνεις τη δική μας δουλειά, που περιλαμβάνει ταχύτητα, δημοσιότητα και πολλά ταξίδια, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χορό του γάμου και της οικογένειας, θαυμάζω ιδιαίτερα τα παιδιά από τον χώρο μας που έχουν καταφέρει να τα συνδυάσουν. Εγώ δεν ήμουν μέχρι στιγμής έτοιμος για γάμο. Τώρα πια δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παντρευτώ. Παλιότερα δεν ήξερα πού θα ξυπνήσω το άλλο πρωί.

Γιατί πιστεύεις ότι στις γυναικοπαρέες γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν πια άνδρες;

Εν μέρει αυτό ισχύει, όπως ισχύει και το ότι δεν υπάρχουν, πια, γυναίκες. Έχουν όλα αλλοιωθεί και δεν υπάρχουν πια κάποια στάνταρ, που τελικά χρειάζονται για να υπάρχουν κάποιες ισορροπίες. Δεν υπάρχει, πια, το αρσενικό παλαιάς κοπής και εγώ είμαι ένα τέτοιο και το αντιπροσωπεύω. Το αστείο, βέβαια, είναι ότι οι σημερινές γυναίκες είναι απελευθερωμένες και θέλουν ισότητα, αλλά, όταν ερχόμαστε στο οικονομικό κομμάτι, εκεί ξαφνικά γίνονται «παλαιάς κοπής» και θέλουν ο άνδρας να τα αναλαμβάνει όλα! Δεν μπορούν να έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη…»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εξελίξεις στην υπόθεση Παντελιδη! Κατηγορείται για ψευδορκία η Μίνα Αρναούτη και για δίωξη ανθρωποκτονίας η Φρόσω Κυριάκου! Τι συνέβη ;

Το μεγάλο παράπονο της μητέρας του Μπάμπη Λαζαρίδη από τις νύφες της! Γιατί δεν μπορεί να δει τα εγγόνια της;

Η επιστροφή της Μαρίας Χούκλη στον Ant1-Τι συνέβη;

loading...