Φέτος δοκίμασε τις ικανότητές του στην τηλεόραση και μάλιστα στον ρόλο του κριτή. Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση με τα σχόλια του στο «The Voice». O τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος και μίλησε για τη συμμετοχή του εκεί, αλλά και το αν θα έπαιρνε μέρος σε ένα talent show  στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Πιστεύεις πως τα νέα παιδιά βρίσκουν ουσιαστικές ευκαιρίες μέσα απ’ αυτού του είδους τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς;

Δεν ξέρω αν τα παιδιά βρίσκουν ή όχι ουσιαστικές ευκαιρίες, ενδεχομένως να εξαρτάται από τη δική τους στάση, το δικό τους ταλέντο και τη δική τους περαιτέρω πορεία, αλλά σίγουρα αποκτούν μία σπουδαία και μοναδική εμπειρία. Ολες οι ακροάσεις, προσφέρουν μία δυνατή εμπειρία και βοηθούν στην ανάπτυξη ένας μηχανισμού αντιμετώπισης της κρίσης άγχους και σταθεροποίησης της απόδοσης. Εχω συμμετάσχει στο παρελθόν σε διάφορες ακροάσεις εκτός τηλεόρασης, που είναι κάτι ανάλογο, έχοντας μάλιστα αρκετές φορές αποτύχει. Το σημαντικό είναι να μην πτοείσαι, αλλά να συνεχίζεις να προσπαθείς.

Εσύ, στο ξεκίνημά σου θα πήγαινες σε ένα τέτοιο σόου με τους συγκεκριμένους κριτές;

Οχι, δεν θα πήγαινα. Και αυτό όχι γιατί θα περιφρονούσα το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γιατί εγώ δεν είμαι ένας κατεξοχήν τραγουδιστής και δεν αισθάνομαι πως θα είχα αυτήν τη δύναμη και το σθένος να αντιμετωπίσω μια τέτοια ψυχική πίεση σε μια τέτοια ακρόαση. Αν βέβαια υπήρχε κάποιο ανάλογο παιχνίδι όταν ξεκινούσα, για συνθέτες και τραγουδοποιούς, θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σαν δυο σταγόνες νερό! Δείτε πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Φωτεινής Ψυχίδου και θα πάθετε πλάκα

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Σπάει τη σιωπή του on cameraγια τον Παντελή και ξεκαθαρίζει: «Με έχει θυμώσει ότι…»

Μπράβο ρε παιδιά! Η γλυκιά αποκάλυψη του Μαραντίνη για το τρίτο παιδί με τη Χρηστίδου

loading...