Η βόμβα… έσκασε και το δικαστήριο μοιάζει μονόδρομος. Όσο και αν πίστευαν πως με το βελούδινο διαζύγιό τους θα έβλεπαν τις δικαστικές αίθουσες με το κυάλι, τελικά η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν τα κατάφεραν.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ετοιμάζονταν να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια, εξαιτίας των δηλώσεων που είχε κάνει ο Παπανώτας για τη Μπαλατσινού και τώρα το πρώην ζευγάρι κήρυξε έναν νέο πόλεμο. Αιτία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κωστόπουλος, δεν είναι άλλη από την μεγάλη τους κόρη Αμαλία. Κόκκινο χτύπησαν τα νεύρα του Πέτρου, όταν είδε τις φωτογραφίες της κόρης του με τον σύντροφό της να φιλοξενούνται σε περιοδικά, κάνοντας σε χρόνο dt το γύρο του διαδικτύου. Συνειδητοποιώντας πως όλες τις ημέρες των εορτών που η κόρη του βρέθηκε στην Ελλάδα εκείνη και το αμόρε της είχαν γίνει στόχος παπαράτσι έπαθε σοκ. “Ενοχλήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες της κόρης μου και θεωρώ απαράδεκτο να κυνηγούν το παιδί μου το οποίο δεν είναι γνωστό για κάτι παρά μόνο το ότι είναι η κόρη του Κωστόπουλου και της Μπαλατσινού. Δεν είναι εκείνη για να βγαίνει στην δημοσιότητα”, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τόσο εκείνος, όσο και η Τζένη όχι μόνο δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, αλλά όσοι τους ξέρουν αναφέρουν πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να προστατεύουν την κόρη τους από τη δημοσιότητα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του “YES!”, το πρώην ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή που “έσκασε” το θέμα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους δικηγόρους του προκειμένου να δουν πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την όλη κατάσταση.

“Είναι βιασμός”

“Είπα στην κόρη μου να στείλει εξώδικα για να μην την ξαναβγάλουν”, ανέφερε ο παρουσιαστής, αφήνοντας…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο athensmagazine.gr

loading...