Επί τέσσερα χρόνια μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας πρωταγωνιστώντας στο δημοφιλές «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Ο Κούλλης Νικολάου, ο τηλεοπτικός Ματθαίος, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο TV24 για την εξέλιξη της σχέσης του με την Αναστασία μετά το θάνατο του παιδιού τους, το φινάλε του τέταρτου κύκλου, τι συμβαίνει με τον Αποστόλη Τότσικα και τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και τα νέα σίριαλ που ετοιμάζουν…

Πρόσφατα έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με μια κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Γεωργίου και του Αποστόλη Τότσικα. Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;
«Πέρα από μικρά καβγαδάκια που είναι φυσιολογικά, δεν έχει υπάρχει θέμα ούτε με τον Αποστόλη ούτε με κανέναν άλλον ηθοποιό ή μέλος της ομάδας μας. Όλα αυτά που ακούγονται είναι χαζά, τα μεγαλώνουν και παίζει πολύ κίτρινο».

Επομένως παραμένει κανονικά και ο Αποστόλης και όλοι, έτσι;
«Ακριβώς. Τώρα αν αποφασίσουμε κάποιος ρόλος να απουσιάσει για έναν αριθμό επεισοδίων, δεν σημαίνει κάτι. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν».

Διαβάστε ακόμη στοπ Youweekly.gr:

Δεν έχει ξαναγίνει! Η Σπυροπούλου κοροϊδεύει την Καινούργιου on air για την άρθρωσή της!

Aποκάλυψη βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου που θα συζητηθεί!

Αυτό πόνεσε! Το απίστευτο καρφί του Δημήτρη Μακαλιά, on air, για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

loading...