Το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, με τους 9 διάσημους Έλληνες που ντύθηκαν πρόσφυγες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ακόμη και η Τάνια Τσανακλίδου, που συμμετείχε στην φωτογράφιση, θεώρησε χυδαίο το εξώφυλλο.

Ο Κρατερός Κατσούλης παίρνει θέση σήμερα και εξηγεί μέα από το twitter τις προθέσεις του για τη συμμετοχή του ίδιου και της γυναίκας του,Κατερίνας Καραβάτου στο concept «Είμαστε όλοι πρόσφυγες».

Ο ηθοποιός έγραψε:«Επειδή έγινε μεγάλο θέμα με το εξώφυλλο του DownTown η θέση μας είναι αυτή: Πριν από ένα μήνα μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη φωτογράφιση ενός τεύχους αφιερωμένο στους μετανάστες και στους αγρότες. Δεχτήκαμε όπως έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο όταν υπάρχει ανάγκη κι αυτό μας ζητείται. Ουδέποτε υπήρχε πρόθεση από μέρους μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης ενός τόσο σοβαρού θέματος και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς – με πολλή χαρά – θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί, σε όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο.»

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο στον Βολο! Ο παπάς έκλεψε την γυναίκα ναυτικού (Οι καυτές φωτογραφίες στο λάπτοπ)

Δείτε ακόμη: Τα δάκρυα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους πρόσφυγες στην εκπομπή

 

loading...