Η ατάκα της έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Inside Us», την οποία σκηνοθέτησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου, στον Πολύχωρο Αθηναΐς – Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη».

laskari

Φυσικά, το «παρών» στην σημαντική αυτή στιγμή για την κόρη της έδωσε η Ζωή Λάσκαρη, η οποία μίλησε στις κάμερες που την συνάντησαν και προέβη σε απολαυστικές δηλώσεις.

«Δεν με άφησε να δω τις πρόβες, αλλά με άκουσε σε κάποια πράγματα. Αυτό το παιδί, ενώ έχει τόσες ευαισθησίες, τις έδειξε μόνο εδώ. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το παιδί μου», δήλωσε αρχικά η μεγάλη ηθοποιός για την πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια της κόρη της.

Στη συνέχεια, η ίδια ερωτήθηκε για το μυστικό που τη διατηρεί νέα και ζωντανή, με την απάντησή της ήταν τελείως απρόβλεπτη. «Ε…τα μποτοξάκια…», είπε χαρακτηριστικά, ξεσπώντας σε δυνατά γέλια. Και κατόπιν διευκρίνισε «Αυτό είναι από μέσα, αλλά εντάξει τα εξωτερικά τα βοηθούμε και λιγάκι».

Τέλος, δεν δίστασε να συμπληρώσει με έντονη δόση χιούμορ «Εγώ είμαι πιο μικρή και από τις δυο μου τις κόρες γιατί και οι δύο είναι λίγο comme il faut, λίγο συγκρατημένες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ