Δεν είναι μόνο ο χωρισμός του από τη Φαίη Σκορδά που τον θέτει πρόσωπο της εβδομάδας αλλά και η εξέλιξη στην δικαστική του διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και με εν δυνάμει νικήτρια εκείνη καθώς το δικαστήριο επέβαλε στον παρουσιαστή να πληρώσει… τη φαρμακερή των 8.000 ευρώ για όσα είχε αναφέρει στο «Πρωινό» πριν από μερικά χρόνια, θίγοντας -όπως η Κωνσταντίνα ισχυρίστηκε- την υπόληψή της.

432987Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχτεί χειρότερα αν η πανέμορφη παρουσιάστρια του ALPHA δικαιωνόταν για τη διεκδίκηση του αρχικού ποσού των 250.000 ευρώ, με τα οποία δεν θα ανακαίνιζε αλλά θα αγόραζε ολοκαίνουριο… ”Σπίτι μου, σπιτάκι μου”! Τουλάχιστον θα ξεπλήρωνε τις δόσεις του δανείου με το οποίο αγόρασε το σπίτι της στη Βουλιαγμένη, το προσωπικό της “παλατάκι”, που πλέον μοιράζεται με τον αγαπημένο της Γιώργο Κοτσοβό μετά την απόφαση που πήραν στις αρχές του φθινοπώρου να συγκατοικήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για τη νομική αυτή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο “Golden Hall”, αντιδρώντας με ψυχραιμία ενώ πρώτους απ΄ όλους ενημέρωσε τον κύριο Βασίλη και την κυρία Πόπη, τους λατρεμένους της γονείς που είναι δίπλα της στα εύκολα και τα δύσκολα.
“Αθώα και με 1.000 ευρώ στην τσέπη η Σάσα!”

«Του είπα ότι επειδή θεωρώ πως είπαν κάποια πράγματα που έθιξαν εμένα και την οικογένειά μου, θα ήθελα μια συγγνώμη και θα τα έπαιρνα όλα πίσω, θα απέσυρα την αγωγή. Όμως εκείνος αρνήθηκε», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέλνοντας ξανά στις δικαστικές αίθουσες τον καταξιωμένο παρουσιαστή και δημοσιογράφο που βάλλεται συναισθηματικά τις τελευταίες μέρες. Σημειώνεται ότι στη δίκη της περασμένης Παρασκευής η Σάσα Σταμάτη κρίθηκε αθώα και ζητήθηκε από την παρουσιάστρια να καταβάλει το ποσό των 1.000 ευρώ στον δικηγόρο της για τα δικαστικά έξοδα.

432986

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι…

Ο άγνωστος πόλεμος Μίνας – Φρόσως! Το μυστικό που βγήκε στην φόρα…

Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Μενεγάκη – Θεοδωρίδου δεν μιλιούνται! Οι απιστίες που γνώριζε η Ελένη…

loading...