Μετά το περιστατικό με τον άγριο καυγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργυ Κοτσοβού που σας αποκάλυψε το Youweekly.gr με αποκλειστικές φωτογραφίες, έρχεται το περιοδικό ciao και δημοσιεύει το παρασκήνιο της επόμενης ημέρας του καυγά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού η παρουσιάστρια προσπάθησε να βρει τον Γιώργο Κοτσοβό αλλά εκείνος δεν θέλει να την δει ούτε ζωγραφιστή. Η ίδια έχει μετανιώσει γι’αυτό, ενώ εκείνος μέσα από κοινούς γνωστούς τους, της μετέφερε πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ στην ζωή του! Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Ciao, η Κωνσταντίνα του έχει στείλει χιλιάδες μηνύματα στα οποία δεν έχει απαντήσει ούτε σε ένα. Ο Γιώργος πήρε πολύ βαριά όλο αυτό το περιστατικό, ειδικά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα με αποτέλεσμα να την βγάλει μια για πάντα από την ζωή του!

Από εκείνη την ημέρα η Κωνσταντίνα ακόμη δεν έχει συνέλθει και δίπλα της είναι μόνο η μαμά της που δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Η παρηγοριά της θα είναι να περάσει ο καιρός και να ξεχαστεί το θέμα…

Πηγή: Περιοδικό Ciao

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έφυγε αυθημερόν για Θεσσαλονίκη η Σκορδά! Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (Βίντεο)

Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη ηθοποιό -Η δήλωση που προκάλεσε την οργή του συντρόφου της

Ο αδερφός του Παντελίδη παρουσίασε το νέο τραγούδι του καλλίτεχνη – Δείτε τι είπε για τον Παντελή!

loading...