Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU απαθανάτισε τον τραγουδιστή να κάνει γυμναστική με τη Σόφη Πασχάλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ΝaΜaSte”, όπου ο τραγουδιστής -εκτός των άλλων- αποκάλυψε τις διατροφικές του συνήθειες που περιλαμβάνουν καθημερινά αρκετή πρωτεΐνη και σαλάτες .

IMG_2688

Είναι ωραίος, γοητευτικός και πολύ ταλαντούχος. Ο Κώστας Καραφώτης ανήκει στη νέα γενιά λαϊκών τραγουδιστών που αναστατώνουν τις γυναικείες καρδιές στο πέρασμά τους. Εκείνος είναι ντροπαλός και, παρά τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τού χρεώνουν διάφορες σχέσεις, παραμένει μόνος και, μάλιστα, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, ψάχνει τον έρωτα και τη γυναίκα με την οποία θα δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και θα ανοίξει το σπιτικό του.

IMG_2722

Ο φωτογραφικός φακός του YOU τον “τσάκωσε” να κάνει την καθιερωμένη του γυμναστική στην παραλία, έχοντας συντροφιά τον καλό του φίλο Ρόμπι, ένα καθαρόαιμο ντόμπερμαν που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Ο τραγουδιστής τα τελευταία δύο χρόνια προπονείται πολύ και έχει κατορθώσει να φτιάξει το τέλειο σώμα. Με τη βοήθεια personal trainer γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα από δύο ώρες κάνοντας TRX, βάρη, ελλειπτικό και ποδήλατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you125cover

loading...