Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στο «Τηλέραμα» και μίλησε για τις εκπομπές που έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά και ποια εκπομπή παρακολουθεί…

Από τα τηλεοπτικά πρωινά τι βλέπετε;
«Προτιμώ τον Γιώργο Λιάγκα. Μου πάει πιο πολύ. Μου αρέσει να υπάρχει κι ένας άντρας το πρωί σε πρώτο ρόλο. Γιατί, αν έχει μια ώρα νύχια και μαλλιά, τι να κάτσω να δω; Εδώ και στο δικό μου σηκωνόμουν κι έφευγα εκείνη την ώρα. Με εντυπωσιάζουν βέβαια οι γυναίκες με αυτά που κάνουν… Και 100 να φτάσω, δεν θα την καταλάβω αυτή την ιεροτελεστία της ομορφιάς σας, που είναι βέβαια μέρος του γυναικείου μυστηρίου.

Δείτε ακόμη: Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει στεγνά το ΜEGA: «Με διώξαν επειδή…»

Πάντως τον Λιάγκα δεν τον λες και πολύ ευγενικό το πρωί…
«Εμένα μου αρέσουν οι συνεντεύξεις του Λιάγκα. Πιστεύω πως εκεί είναι ευγενής. Μπορεί να του έχει ξεφύγει μερικές φορές, γενικά όμως δεν τον θεωρώ προσβλητικό».

Πρωινό θα ξανακάνατε;
«Θα ξαναέκανα, αλλά διαφορετικά. Επειδή οι μετρήσεις έχουν αποδείξει ότι με βλέπανε περισσότερο γυναίκες, θα επιχειρούσα αλλαγές. Καταβαίνω πως το πρωινό είναι υπόθεση πιο γυναικεία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα είναι μόνο ρούχα, μαλλιά κι άντε και καμιά συνέντευξη με κανέναν ηθοποιό. Θα ήθελα να βάλουμε και 2 – 3 διαφορετικά θέματα, κι αν εκείνη την ώρα έπεφταν π.χ. Βόμβες στην πόλη, εμείς να μην συνεχίζαμε να κάνουμε… νύχια, αλλά να το καλύπταμε, αποδεικνύοντας ότι ζούμε κι εμείς εδώ και δεν είμαστε ούφο. Δεν μπορεί ο κόσμος να καίγεται κι εμείς να κάνουμε αποτρίχωση».

Δείτε ακόμη: Ο Κωστόπουλος ξεσπά για την κόρη του, Αμαλία και τον φίλο της μπροστά στην κάμερα: «Nα μην νομίζει οτι έγινε…»

Δείτε ακόμη: Κωστόπουλος Vs Αρναούτογλου: Ποιος βγήκε νικητής στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης;

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Στα δικαστήρια για τα παιδιά!

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Σπάει την σιωπή του και μιλάει για το διαζύγιο Μενεγάκη & Λάτσιου – «Δεν υπολόγισε τίποτα…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ