Απολαμβάνει σίγουρα την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού βλέπει τα όνειρά της να πραγματοποιούνται μέρα με τη μέρα. Η Έλενα Ασημακοπούλου δοκιμάζεται σε κάτι καινούριο φέτος.

DSC_7309

Άφησε για λίγο πίσω της την υποκριτική και ανέλαβε για πρώτη φορά ρόλο συμπαρουσιάστριας στη μεσημεριανή εκπομπή »ΝaMaSte», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Παράλληλα, βέβαια, απολαμβάνει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή δίπλα στον άντρα της, πρώην ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο και στην κόρης τους Μαρία-Ροζάρια, που εδώ και 4,5 χρόνια τούς έχει προσφέρει την απόλυτη ευτυχία. Μανούλα και άψογη επαγγελματίας, προσπαθεί να τα προλαβαίνει όλα, για να μην μένει κανείς παραπονεμένος!

DSC_7319_cover

Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε μια φωτογράφιση για το περιοδικό »The BODY» και το YOU “τρύπωσε” στα παρασκήνια, τραβώντας… κλεφτά τις δικές μας φωτογραφίες. Φορώντας τη φανέλα του άντρα της, ποζάρει στο φακό, μας δίνει διατροφικές συμβουλές και μας αποκαλύπτει το καθημερινό μενού της που τη βοηθά να διατηρεί αναλογίες… μοντέλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

loading...